Құпиялылық саясаты


www.bankofpartners.com (бұдан әрі - Келісім) сайтының материалдары мен мазмұнын пайдалану туралы келісім (әрі қарай - «Келісім») Сіз (бұдан әрі - «Пайдаланушы») және Ресей Жинақ банкі (бұдан әрі - «Сайтты әкімшілік ету» немесе PJSC Сбербанк) www.bankofpartners.com сайтында (бұдан әрі - Сайт) орналастырылған материалдар мен мазмұнды пайдалану туралы.


Интернет-сайттың материалдарын және мазмұнын пайдаланбас бұрын, осы Келісімнің шарттарын оқып шығыңыз.


Сайтқа тіркелу немесе материалдарды және ондағы орналастырылған материалдарды пайдалануды жалғастыра отырып, Пайдаланушы осы Келісімнің барлық шарттарын қабылдайды және орындауға міндетті.


Пайдаланушы осы Келісімнің шарттарына толық немесе ішінара келіспеген жағдайда, ол барлық материалдар мен мазмұнды пайдалануды тоқтатуға міндеттенеді.



1. Терминдерді анықтау


1.1. Осы Құпиялылық саясатында келесі терминдер қолданылады:

1.1.1. «Сайтты әкімшілік ету» (Әкімшілік), «Оператор» - Жинақ банкі Сайтты басқаруға және жеке деректерді өңдеуді ұйымдастыруға және (немесе) жүзеге асыруға, сондай-ақ жеке деректерді өңдеу мақсаттары, өңделетін жеке деректердің құрамы, жеке деректермен жасалатын әрекеттер (операциялар) анықталады. Әкімшілікпен байланысу үшін электронды пошта мекенжайы: info@bestofpartners.com.

1.1.2. «Персональные данные» - «Жеке деректер» - белгілі бір тұлғаға тікелей немесе жанама түрде қатысты кез келген ақпарат (жеке деректер субъектісі).

1.1.3. «Жеке деректерді өңдеу» - бұл автоматтандыру құралдарын пайдаланумен немесе осындай құралдарды жеке деректермен пайдаланбай жүзеге асырылатын кез-келген әрекеттер (операциялар) немесе әрекеттер жиынтығы. Жеке деректерді жинақтау, жазу, жүйелеу, нақтылау, сақтау (жаңарту, өзгерту), пайдалану, беру, іздеу (тарату, беру, кіру), иесіздендіру, бұғаттау, немесе жою.

1.1.4. «Жеке деректердің құпиялылығы» - Оператор, Пайдаланушы немесе жеке деректерге қол жеткізген басқа тұлға Пайдаланушының келісімінсіз немесе басқа заңды негіздердің болуынсыз олардың таратылуын болдырмауға міндетті.

1.1.5. «Веб-сайт www.bankofpartners.com» (Веб-сайт) - Интернеттегі бірегей мекенжай бойынша (URL) өзара байланған веб-беттер жиынтығы: www.bankofpartners.com, сондай-ақ оның қосалқы домендерінде.

1.1.6. «Қосалқы домендер» - www.bankofpartners.com сайтына жататын үшінші деңгейлі домендерде орналасқан беттер немесе беттер жиынтығы, сондай-ақ әкімшіліктің байланыс ақпаратын көрсететін басқа уақытша беттер.

1.1.7. Www.bankofpartners.com сайтының пайдаланушысы (Пайдаланушы) - сайтқа тіркелген және www.bankofpartners.com сайтында материалдар мен мазмұнды пайдалану бойынша сайт әкімшілігімен келісім жасаған сайтқа (пайдаланушы аты мен құпия сөз) кіруге рұқсаты бар адам.

1.1.8. «Cookie файлдары» - веб-сайт сіздің компьютеріңізде немесе мобильді құрылғыда қолданылатын шолғыштан сұрайтын деректердің кішкене бөлігі. Cookies веб-сайтқа әрекеттеріңіз бен артықшылықтарыңызды «есте сақтауға» мүмкіндік береді. Cookies жергілікті компьютерде немесе мобильді құрылғыда сақталады. Пайдаланушылар сақталған кукилерді қалауы бойынша жоюы мүмкін.

1.1.9. «IP адресі» - бұл компьютердің желісіндегі түйіннің бірегей желілік мекенжайы, ол арқылы Пайдаланушы www.bankofpartners.com сайтына кіреді.


2. Жалпы ережелер


2.1. Пайдаланушы www.bankofpartners.com сайтын пайдалану осы Құпиялылық саясатын және Пайдаланушының жеке деректерін өңдеу шарттарын қабылдау болып табылады.


2.2. Құпиялылық саясатының шарттарымен келіспеген жағдайда Пайдаланушы www.bankofpartners.com веб-сайтты пайдалануды тоқтатуға міндетті.


2.3. Бұл Құпиялылық саясаты www.bankofpartners.com сайтына қолданылады. Сайт әкімшілігі www.bankofpartners.com сайтында қолжетімді сілтемелерді қолдануға болатын үшінші тараптардың сайттары (және олардың мазмұны) үшін жауап бермейді және жауап бермейді.


2.4. Әкімшілік пайдаланушылар берген жеке деректердің дұрыстығын тексермейді және кепілдік бермейді.



3. Құпиялылық саясаты тақырыбы


3.1. Осы Құпиялылық саясаты Әкімшіліктің жеке деректердің құпиялылығын қорғау жөніндегі міндеттемелерін белгілейді. Пайдаланушы сайтты тіркегенде немесе пайдаланғанда, сондай-ақ, егер ол пошта арқылы жаңалықтарға қол қойса, әкімшіліктің тапсырмасы бойынша қамтамасыз етеді www.bankofpartners.com


3.2. Әкімшілік заңнамада белгiленген шарттарда оларды өңдеу үшiн әртүрлi жеке деректердi өңдей алады. Өңделген жеке деректердің тізімі келесі санаттарды қамтуы мүмкін:

3.2.1. Пайдаланушы туралы негізгі ақпарат (тегі, аты, байланыс телефоны, электрондық адресі, тұрғылықты жері);

3.2.2. Пайдаланушыға қызмет көрсету процесінде әкімшілік жинаған және жинақтаған ақпарат;

3.2.3. Сайтта орындалған әрекеттер туралы, сондай-ақ пайдаланылатын құрылғылар туралы ақпарат (Геолокация, IP-адресаттар, cookie файлдары) туралы ақпарат.


3.3. Cookie файлдары пайдалану:

3.3.1. Cookie файлдары, сайттағы пайдаланушы әрекеттері туралы ақпарат, пайдаланушы жабдықтары туралы ақпарат, сеанстың күні мен уақытын жақсарту үшін әкімшілік өңдейді (Яндекс.Метрика, Google Analytics, Firebas Google, Tune, Amplitude, Segmento). веб-сайттың жұмысы, Пайдаланушылардың іс-әрекеттері туралы ақпарат Сайттың функционалдығын жақсарту, пайдаланушы артықшылықтарын анықтау, Сбербанк өнімдері мен қызметтері туралы мақсатты ақпараттарды беру үшін өңделеді.

3.3.2. Пайдаланушы сookie файлдары өшіре алады және пайдаланушы Сайттың белгілі бір бөлімдері дұрыс жұмыс істемейтінін білуі мүмкін.
Браузердегі файлдарды басқару нұсқаулары әдетте шолғыштың анықтама қызметінде (Help қызметі) табылуы мүмкін.



4. Жеке деректерді өңдеудің мақсаттары мен әдістері


4.1. Пайдаланушының жеке деректерін өңдеу келесі мақсаттарда жүзеге асырылады:

4.1.1. Пайдаланушы үшін www.bankofpartners.com сайтының мазмұнына қолжетімділікті қамтамасыз ету, пайдаланушыға (соның ішінде, www.bankofpartners.com сайтының қолданылуына қатысты өтініштерді жіберу, Пайдаланушыдан өтініштерді өңдеу) сұраныс жасау, тіркелуді жасау, сайтқа техникалық қолдау көрсету , сайттың функционалдығын дамыту және кеңейту.

4.1.2. Пайдаланушыға пошта арқылы хабарландырулар, ұсыныстар, ақпараттық бюллетеньдер және www.bankofpartners.com сайтының атынан басқа ақпарат жіберу.


4.2. Банк Пайдаланушының жеке деректерін келесі шарттарының біреуі қолданылатын болса ғана өңдейді:

4.2.1. Пайдаланушы өзінің жеке деректерін өңдеуге бір немесе бірнеше нақты мақсаттарға келісті

4.2.2. Өңдеу Банк объектісі болып табылатын заңды міндеттемені сақтау үшін қажет.

4.2.3. Өңдеу Пайдаланушы тараптардың бірі болып табылатын келісімшартты орындау үшін немесе шарт жасасқанға дейін Пайдаланушының өтініші бойынша шаралар қабылдау үшін қажет.

4.3. Жеке деректерді өңдеу автоматтандырылған режимде келесі әрекеттермен жүзеге асырылады: трансшекаралық, бұғаттау, жою және т.б. қоса алғанда, жинау, жазу, жүйелеу, қосу, сақтау, нақтылау (жаңарту, өзгерту), іздеу, пайдалану, беру (қамтамасыз ету, қол жеткізу) жеке деректерді жою.



5. Жеке ақпаратты өңдеу шарттары


5.1. Пайдаланушының дербес деректерін өңдеу Пайдаланушының Сайтты пайдалану мерзімінің барлық кезеңінде жүзеге асырылады.


5.2. Пайдаланушының дербес деректерін өңдеу Ресей Федерациясы мен GDPR заңнамасында қарастырылған жағдайларда Пайдаланушының Шотын жойғаннан кейін жүргізілуі мүмкін.



6. Тараптардың құқықтары мен міндеттері


6.1. Пайдаланушы құқығы бар:

6.1.1. www.bankofpartners.com веб-сайтында тіркелу кезінде, өз еркіңізбен және қызығушылығыңызбен жеке деректерді өңдеуге сіздің келісіміңізді еркін беріңіз.

6.1.2. Жеке деректердің өңделуін растауды сұрау. Осындай өңдеу жағдайында Пайдаланушы өңделген жеке деректермен, сондай-ақ өңдеудің, өңдеу деректерінің санатын, деректермен әрекеттерді, деректерді алушылармен және деректерді үшінші тұлғаларға беру туралы кепілдіктермен, уақытты өңдеу, деректер көздерімен, тек автоматтандырылған процестің болуымен танысуға құқылы. әкімшіліктің маркетингтік хабарламасында Пайдаланушыны қоса алғанда, шешімдер қабылдау. Пайдаланушы сонымен бірге өңделген жеке деректердің тізімін алуға құқылы.

6.1.3. Әкімшілігімен өңделетін жеке деректердің құрамына сәйкессіздіктер анықталған жағдайда жеке деректеріңізді түзетуді сұрай аласыз. Өңдеу мақсаттарын ескере отырып, Пайдаланушы жеке деректерге, соның ішінде өтінімді беру арқылы толықтырулар енгізуге құқылы.

6.1.4. Төмендегі шарттардың біреуі қолданылатын болса, жеке деректеріңізді өңдеуді шектеңіз:

• жеке деректердің дұрыстығын Пайдаланушы (жеке деректердің дұрыстығын растау үшін Әкімшілік талап ететін мерзімге шектеу);

• жеке деректерді заңсыз өңдеу анықталды, Пайдаланушы өзінің жеке деректерін жоймауға қарсы және оның орнына олардың қолданылуын шектеуді талап етеді;

• Әкімшілік жеке деректерді өңдеу мақсаттары үшін талап етпейді, бірақ ол Пайдаланушы талап ету бойынша қорғауды, орындауды немесе қорғауды талап етеді;

• Пайдаланушы өзінің жеке деректерін өңдеуге қарсы (әкімшіліктің құқықтық негізін Пайдаланушының заңды негіздері бойынша жеке деректерді өңдеуге басымдық беріле ме, жоқтығын анықтау үшін әкімшілік үшін қажетті уақыт кезеңі).

6.1.5. Төмендегі шарттардың біреуі қолданылатын болса, Сайтты және / немесе басқа қол жетімді материалдық дереккөздерден жеке деректеріңізді алып тастауды талап етіңіз:

• Жеке деректер олардан алынған мақсаттар үшін қажет емес;

• Пайдаланушы қайта өңдеудің басқа заңды негізі болмаса, оның негізінде өңдеу жүргізілген келісімін қабылдамайды;

• Пайдаланушы өзінің жеке деректерін өңдеумен айналысады және өңдеу үшін заңды негізделген негіздер болмаса;

• жеке деректер заңсыз өңделеді;

• Заңнамалық талаптарға сәйкес заңды деректерді сақтау үшін жеке деректер жойылуы керек;

• дербес деректер ақпараттық қоғам қызметтерін ұсыну бөлігі ретінде алынды (information society services).

6.1.6. Пайдаланушы құрылымдық, әмбебап және машинада оқылатын форматта, өңдеуге арналған Әкімшілікке ұсынылған жеке деректерінің тізімін сұратуға және Әкімшілікке оның жеке деректерін әкімшілікке тиісті техникалық мүмкіндіктері бар үшінші тұлғаға беру туралы нұсқау беруге құқылы. Бұл жағдайда, әкімшілік болашақта жеке деректермен жасалған үшінші тұлғалардың әрекеттеріне жауапты емес.

6.1.7. Пайдаланушы өзінің дербес деректерінің әкімшілігінде көрсетілген мақсаттар үшін жеке деректердің толық немесе ішінара өңдеуіне қарсылық білдіруге құқылы. Қажет болған жағдайда, тергеудің құқықтық негізі басымдыққа ие болған кезде, пайдаланушының құқықтарын немесе бостандықтарын немесе өңдеуді талап етуді қорғауды, орындауды немесе қорғауды қамтамасыз ету үшін қажет.

6.1.8. Пайдаланушы Әкімшіліктің маркетингтік қызметі мақсаттары үшін орын алса, жеке деректердің өңделуін шектеуді талап етуге құқылы.

6.1.9. Пайдаланушы дербес деректерді өңдеу саласындағы өз құқықтарын бұзған жағдайда әкімшілікке шағым беруге құқылы.

6.1.10. Әкімшілік пен Пайдаланушы арасындағы құқықтық мәселелер бойынша жылдам әрекеттесу мақсатында пошта жәшігі info@bestofpartners.com ұйымдастырылды.


6.2. Пайдаланушы төмендегілерге міндеттенеді:

6.2.1. Пайдаланушының құрылғысын басқа тұлғалар пайдалана алатын жағдайда, браузерде құпия сөздердің сақталмауын қамтамасыз ету үшін пайдаланушы профильіне кіру үшін пайдаланылатын тіркелгі деректерінің (логин және пароль) құпиялылығын қамтамасыз ету үшін қажетті шараларды қабылдайды;

6.2.2. 152-баптың 1-тармағына сәйкес, алдын-ала келісімінсіз басқа тұлғалар бар материалдарды орналастыруға тыйым салу. Ресей Федерациясының Азаматтық кодексіне мұндай келісім қажет емес.


6.3. Әкімшілік::

6.3.1. Пайдаланушылардан алынған жеке деректерді тек осы Құпиялылық саясатының 4-тармағында көрсетілген мақсаттар үшін пайдаланыңыз.

6.3.2. Ресей Федерациясының уәкілетті мемлекеттік органдарына Ресей Федерациясының уәкілетті мемлекеттік органдарына берілетін жағдайларды қоспағанда, пайдаланушының дербес деректерін құпия түрде сақтауды, пайдаланушының келісімінсіз оларды жария етпеуді және басқа ықтимал тәсілмен сатуға, айырбастауға немесе жария етуге тыйым салынады. Ресей Федерациясының заңнамасы.

6.3.3. Пайдаланушының жеке деректерін өңдеуге, сондай-ақ өңделетін жеке деректердің құпиялығын қамтамасыз ету және оларды қорғау туралы 2006 жылғы 27 шілдедегі «Жеке деректер туралы» Ресей Федерациясы Федералдық заңының № 152-ФЗ талаптарына сәйкес, сондай-ақ GDPR. Жеке деректерді өңдеу кезінде пайдаланушыдан алынған жеке деректерді рұқсат етілмеген немесе кездейсоқ қол жеткізуді, жоюды, өзгертуді, бұғаттауды, көшіруді, жеке деректерді таратуды, сондай-ақ Пайдаланушыдан алынған басқа да заңсыз әрекеттерден қорғау үшін қажетті заңдық, ұйымдастырушылық және техникалық шараларды қабылдайды жеке деректер.



7. Жауапкершілік


7.1. Әкімшілік және Пайдаланушылар, егер олар жеке деректерді қорғау бойынша өз міндеттерін бұзса, Ресей Федерациясының заңнамасына сәйкес жеке деректерді заңсыз пайдалануына байланысты келтірілген зиян үшін жауап береді.



8. Қосымша шарттар


8.1. Әкімшілік осы Құпиялылық саясатына Пайдаланушының келісімінсіз өзгерістер енгізуге құқылы.


8.2. Құпиялылық туралы жаңа саясат, егер құпиялылық саясатының жаңа редакциясында өзгеше көзделмесе, www.bankofpartners.com сайтында жариялаудан күшіне енеді.


8.3. Осы Құпиялылық саясатына қатысты қандай да бір ұсыныстар немесе сұрақтар: info@bestofpartners.com


8.4. Ағымдағы Құпиялылық саясаты www.bankofpartners.com веб-сайтында орналастырылған.



9. Байланыс ақпараты


         9.1. Жеке деректерді өңдеуге қатысты Пайдаланушының бір немесе бірнеше құқықтарын іске асыру туралы сұрақтар, ұсыныстар немесе ниеттер болған жағдайда, Пайдаланушы Әкімшілікпен төмендегі байланыс мәліметтері арқылы байланысуға құқылы:           
  

         Сайтты басқару    
Мекен-жайы: Ресей, Мәскеу, 117997, ул. Вавилова, 19 жаста Электрондық пошта: info@bestofpartners.com Телефон: +7 (495) 665-56-00 ішкі. 64969
            
  

Еуропалық Одақтағы Сайт әкімшілігінің өкілі Мекен-жайы: Schwarzenbergplatz 3, Вена, Австрия, 1010
Электрондық пошта: office@sberbank.at
Телефон: +43 (0) 1 22732-0
 
 

Жеке деректерді өңдеуді және қорғауды ұйымдастыруға жауапты
Электрондық пошта: info@bankofpartners.com Телефон: +7 (495) 665-56-00 ішкі. 64969
 


Белгісіз қате